top of page

Jolien Nackaerts

The Woom Temple | Intimiteit en Ouderschap
Kinesitherapeut
Jolien Nackaerts Seksualiteit- en Intimiteitscoaching

Hypnotherapeut

Intuitieve Massage
Lichaamsgerichte Therapie
hypnotherapie

Welkom bij The Woom, waar je ondersteuning vindt bij het herstellen van intimiteit en het versterken van je relatie.

Herontdek 
liefde en intimiteit

Ik begrijp de uitdagingen waar koppels mee te maken hebben en bied een veilige en ondersteunende ruimte waarin jij je gehoord en begrepen voelt. Samen werken we aan het herstellen van vertrouwen en het ontwikkelen van effectieve communicatievaardigheden. Dit legt de basis voor een bevredigende en intieme relatie.

 

Ik geloof in een holistische benadering waarbij seksualiteit en intimiteit nauw verbonden zijn met andere aspecten van je leven, zoals persoonlijke relaties, zelfontwikkeling en het omgaan met uitdagingen. Mijn doel is niet alleen het verbeteren van intimiteit in je relatie, maar ook het creëren van een positieve impact op andere gebieden van je leven.

 

Mijn diensten omvatten begeleiding bij het herstellen van intimiteit, individuele coaching en partnersessies. Ik bied praktische tools, technieken en oefeningen die je kunt toepassen in je dagelijks leven om de verbinding met jezelf en je partner te versterken. Samen verkennen we onbewuste patronen die van invloed zijn op je relatie en intimiteit, met als doel diepgaande transformatie op persoonlijk en relationeel vlak.

 

Bij The Woom bied ik een veilige en oordeelloze ruimte waarin je je uitdagingen en emoties kunt delen. Neem vandaag nog contact met mij op en herstel de diepgaande verbinding met jezelf en je partner.

bottom of page