top of page
we-vibe-toys-vgaiXx0hp44-unsplash.jpg

Innig Intiem

Stap voor stap terug naar elkaar 

4 Live Avonden

Een verdiepend koppeltraject

Voel je dat de verbinding met je partner verloren raakt te midden van alle drukte? Is het verlangen naar elkaar minder geworden? Lijkt het alsof jullie steeds weer belanden in dezelfde conflicten? Of merk je op dat intimiteit soms eerder als een opgave dan als een verlangen voelt?

In het gepersonaliseerd koppeltraject "Innig Intiem" staan we zij aan zij met een kleine groep van maximum 6 koppels. Samen kijken we naar de vicieuze cirkel van herhalende conflicten, nemen we stap voor stap de weg naar elkaar terug en creëren we een hernieuwde intimiteit die jullie relatie zal verrijken.

Laat je leiden door dit traject en doorbreek niet enkel de hardnekkige patronen, maar creëer ook een verdiepende connectie met je partner. Ontdek hoe intimiteit opnieuw een vreugdevolle, vervullende ervaring kan worden.

Image_Jolien Nackaerts_Acuzhen_JPEG_edited.jpg

Begeleid door Jolien Nackaerts

Ik ben Jolien. De bezielster van "The Woom". 

Ik combineer mijn kennis uit de seksuologie, kinesitherapie, hypnotherapie en yoga om diepe verbinding tussen mensen te herstellen. Verder hou ik ervan om sociale normen uit te dagen en werk ik het liefst met seksuele levensenergie. 

In dit traject

Sessie 1

| Live Avond 19h - 22h | 

The Battle

Tijdens deze avond kijken we naar de vicieuze cirkel van herhalende conflicten in je relatie. 

SESSIE 2

| Live Avond 19h - 22h | 

The Repair

Kom terug dichter bij elkaar en leer hoe je elkaar kan ondersteunen i.p.v. tegenwerken. 

SESSIE 3

| Live Avond 19h - 22h | 

The Love

Leer opnieuw puur te ontvangen en te geven, en ontdek hoe je het vuur in jullie relatie kunt aanwakkeren.

SESSIE 4

| Live Avond 19h - 22h | 

The Mystery

 

Deze avond wordt afgestemd op de specifieke noden van de groep.

Gepersonaliseerd groepstraject

Het is volkomen begrijpelijk dat het spannend kan aanvoelen om het thema intimiteit in groepsverband te bespreken. Echter is het een bewuste keuze om deze reis samen, als groep, te maken. Door niet te praten over de uitdagingen in onze relaties, blijven we onbewust vasthouden aan bepaalde sociale normen die ons steeds verder van elkaar verwijderen. In dit traject nodigen we je uit om te leren van andere koppels die, net als jij, dapper stappen zetten naar een diepere verbinding en bereid zijn hun kwetsbaarheid te tonen. Jij zou wel eens degene kunnen zijn die een ander koppel het inzicht geeft dat hen dichter bij elkaar brengt.

Ik geloof er sterk in dat een traject als dit niet volledig kan worden vormgegeven zonder het af te stemmen op de deelnemers. Daarom plan ik voorafgaand aan de start van het traject een persoonlijke online sessie met elk koppel. Tijdens deze ontmoeting wil ik van jullie horen over specifieke struikelblokken in jullie relatie en welke richting jullie graag op willen gaan.

Ook tussen de derde en de vierde avond nemen we de tijd om samen te reflecteren. Ik wil graag horen waar jullie op dat moment staan en wat jullie nodig hebben. Op basis van deze waardevolle informatie zal ik het programma van de laatste avond vormgeven, zodat het naadloos aansluit bij jullie behoeften, verlangens en vragen.

dainis-graveris-N8VX4iMIxnM-unsplash_edited.jpg

Praktische Info

DUUR
Elke avond begint om 19u en de sessies duren ongeveer drie uur. 

TARIEF 

De bijdrage per koppel bedraagt €460. Dit includeert 4 live avonden en twee online sessies van ongeveer een halfuurtje om het programma te kunnen personaliseren.

 

(Geniet van de early bird korting van €50 per koppel tot 1 maand voor de start.) 

 

LOCATIE 

Het traject wordt aangeboden op twee locaties: 
De Geboortepraktijk Kapelstraat 39, Kontich     

Gerty's Willow Tree Haagdoornstraat 13, Zonhoven

ANNULATIEBELEID

Volledig terugbetaalbaar vanaf 2 m voor de start

50% terugbetaalbaar 1 m of meer voor de start

niet terugbetaalbaar minder dan 1 m voor de start

"Ik ben naar de sessies gekomen om mijn vriendin te plezieren, maar verliet het traject met een sterkere eigenwaarde, een innerlijke rust en een dieper gevoel van voldoening. Ik voel me gelukkiger, oprechter en sterker. ” ​
- Jo

Ik WIL ME graag inschrijven maar ik vind het ook wel mega spannend.

"Ik vind het spannend om openlijk te delen over mijn eigen relatie. Ik wil niet dat mijn partner zich zou schamen als ik iets persoonlijks zou delen over ons." 
"Ik vind het spannend want ik heb nog nooit deelgenomen aan iets gelijkaardigs." 

Er zal veel geïnvesteerd worden in het creëren van een veilige omgeving. Je zal nooit gedwongen worden om iets persoonlijks te delen. Al ben ik wel van mening dat het erg helend kan zijn om over je problemen te praten. Je kan altijd even aftoetsen met je partner wat er mag en kan gezegd worden. En je zal misschien ook wel ervaren dat de groep je kan dragen om doorheen schaamte of andere zorgen te gaan.  

Het traject is ontworpen met het oog op degenen die voor het eerst deelnemen aan een groepservaring. We moedigen een open en respectvolle dialoog aan, waarbij iedereen zich gehoord en begrepen voelt. De eerste stap zetten kan spannend zijn, maar het kan ook het begin zijn van een waardevolle reis naar een diepere verbinding met jezelf en je partner.

"Ik vind het spannend. Ik wil heel graag een oplossing voor onze situatie, maar ik weet niet zeker of ons probleem wel zal worden besproken tijdens dit traject."
"Ik vind het spannend. Ik heb zoveel verlangen naar meer intimiteit met mijn partner, maar ik heb het gevoel dat mijn partner hier niet voor open staat." 

"Innig Intiem" is ontworpen om een breed scala aan relatie-uitdagingen aan te pakken. Of het nu gaat om communicatieproblemen, herhalende conflicten, of een gebrek aan intimiteit, het traject is flexibel en afgestemd op jullie behoeften. Daarom dat er twee online sessie zijn gepland per koppel zodat het programma kan bijgestuurd worden indien nodig. 

Het traject biedt een veilige ruimte om ook deze gevoelens te delen en te verkennen. Door samen deel te nemen, kunnen jullie nieuwe manieren ontdekken om met elkaar te communiceren en elkaars behoeften beter te begrijpen. Het kan ook een kans zijn voor je partner om te horen over jouw verlangens en behoeften op een manier die voor beiden verhelderend is.

jonathan-borba-VX2nrLhq4h4-unsplash.jpg
conscious-design-Fdj1DZ4IyFs-unsplash.jpg

Ik schrijf me graag in voor Innig Intiem!

Fijn dat je je hebt ingeschreven voor het koppeltraject! Bekijk je spamfolder indien je binnen de enkele minuten geen mailtje hebt ontvangen.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page